محافظ پنجره دوجداره ؛ ضروری یا غیر ضروری؟

به گزارش مجله روگذر، مسئله دزدی جدی است. هرچقدر هم که علم و تکنولوژی پیشرفت کند تغییری در این اصل ایجاد نمی گردد که همواره پشت درهای خانه تان کسانی هستند که به شغل شریف دزدی مشغولند و زندگیشان از این راه می گذرد و دقیقاً به همین خاطر است که شما باید همین الان از خودتان چند سوال مهم بپرسید. آیا ساختمانی که در آن زندگی می کنید امن است؟ اگر جواب مثبت است امنیت ساختمان شما چطور تأمین می گردد؟ دوربین مداربسته؟ قفل هوشمند؟ انواع محافظ پنجره دوجداره ؟

محافظ پنجره دوجداره ؛ ضروری یا غیر ضروری؟

تا همین چند سال پیش اگر می خواستید اقدامی برای افزایش امنیت خانه تان انجام بدهید در درجه اول به سراغ حفاظ پنجره ها و درها می رفتید. اما امروزه و با وجود راه چارههای هوشمندتر، خیلی ها تصور می نمایند که وجود حفاظ، آن هم حفاظ پنجره های دوجداره کاربرد چندانی ندارد. اما نکته اینجاست که کاربردهای حفاظ پنجره دوجداره به افزایش امنیت ساختمان در برابر دزدی محدود نمی گردد. در این مطلب با ما همراه باشید تا صفر تا صد نکات و جزئیات مربوط به حفاظ پنجره دوجداره را آنالیز کنیم.

اهمیت حفاظ؛ دزدی فقط برای همسایه نیست

شاید تا به حال سروکارتان به سرقت از خانه نخورده باشد و تصور کنید دزدی برای همسایه است، اما قسمت بد ماجرا اینجاست که همواره این احتمال وجود دارد که دفعه بعد قرعه به نام شما بیفتد. در گذشته اولین راه چاره برای جلوگیری از سرقت خانه استفاده از حفاظ در و پنجره بود. همه می دانند که دسترسی به خانه ای که حفاظ پنجره دوجداره دارد کار آسانی نیست.

تجهیزاتی مثل دوربین مدار بسته و قفل هوشمند پیشرفته تر هستند اما به همان میزان هم امکان از کار افتادن و هک شدنشان بالاست. در حالی که این موضوع در خصوص حفاظ ها صدق نمی نماید.

با این حال اهمیت حفاظ پنجره های دو جداره در یاری به ضد سرقت ساختن خانه خلاصه نمی گردد. خطر افتادن بچه ها از پنجره و سقوط افرادی که برای تمیز کردن یا هرکاری دیگری به پنجره ها نزدیک می شوند همواره وجود دارد. حفاظ پنجره دوجداره به حفظ امنیت افراد هم یاری می نماید.

ضمن این که، خطر اصابت وسایل به شیشه و شکستن آن کاهش می یابد و زیبایی نمای ساختمان هم بیشتر می گردد.

انواع محافظ پنجره دوجداره

انواع حفاظ پنجره دوجداره با هم تفاوت دارند و بر اساس مورادی مثل محل نصب، میزان مقاومت حفاظ و میزان تابش نوری که در خانه لازم دارید، گزینه های مختلفی برای شما وجود دارد. به طور مثال اگر در منطقه ای با آب وهوای مرطوب زندگی می کنید جنس حفاظ های خانه شما باید طوری باشد که به این زودی ها دچار پوسیدگی نگردد. در ادامه انواع حفاظ پنجره های دوجداره را معرفی می کنیم.

حفاظ پنجره دوجداره آهنی

مهم ترین ویژگی این حفاظ ها مقاومت آن ها در برابر کج شدن و ضربه خوردن است، اما نقظه ضعف این حفاظ ها این است که در شرایط آب وهوایی مرطوب به سرعت دچار زنگ زدگی می شوند. این حفاظ ها تنوع زیادی در طرح ظاهری دارند و بیشتر مناسب پنجره های عظیم هستند.

محفاظ پنجره دوجداره شبه چوب و وینیل

این نوع حفاظ مناسب ویلا و خانه های شمال کشور است چون مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت دارد. علاوه براین، حفاظ شبه چوب و وینیل در برابر آتش هم مقاوم است. عیب این نوع حفاظ تنوع کم آن و البته گرد و غبار دریافت در طول زمان است که البته با کمی دقت و رسیدگی حل می گردد.

حفاظ پنجره دوجداره استیل

حفاظ های استیل امروزه پرکاربردترین نوع حفاظ هستند و دلیل این موضوع تطابق آن ها با انواع آب وهوا، از گرم و خشک تا سرد و مرطوب است. این حفاظ در طول زمان دوام خوبی دارد و تا چندین سال مانند روز اول خود باقی می ماند.

محافظ پنجره دوجداره فرفورژه

اگر جذابیت و زیبایی خانه تان برایتان مهم است به سراغ حفاظ فرفورژه بروید. حفاظ های فرفورژه ابتدا در کوره با حرارت بالا گداخته و سپس کوبیده می شوند. ظاهر این حفاظ ها بسیار شکیل و زیباست و اگر دقت نموده باشید حفاظ خانه های گرانقیمت و به قول معروف لاکچری برق و جلای خاصی دارد که دلیل آن همین موضوع است. البته خوب است بدانید که قیمت این نوع حفاظ به نسبت سایرین بیشتر است.

گذر از عصر حفاظ های میله ای، با سبک های مختلف محفاظ پنجره

اگر هنوز هم تصورتان از حفاظ پنجره دو جداره میله های صاف و یکدستی است که کنار هم جوش می خورند باید بگوییم که اشتباه می کنید. امروزه سبک های مختلفی از حفاظ پنجره دو جداره وجود دارد که به شیوه های مختلفی نصب می شوند و بسته به کاربرد مد نظرتان می توانید آن ها را انتخاب کنید.

به طور مثال حفاظ آکاردئونی برای ساختمان هایی که علاقه زیادی به شیشه دارند (پنجره های سرتاسری عظیم) استفاده می شوند. این حفاظ کاملاً مشابه یک آکاردئون باز و بسته می گردد و قابلیت قفل شدن هم دارد. یا مثلاً حفاظ ها رول شونده که کاملا مشابه کرکره مغازه ها هستند و به درد درب های شیشه ای یا پنجره های قدی می خورند.

البته حفاظ های نرده ای هم هنوز وجود دارند و با توجه به کاربرد گسترده شان،همچنان انتخاب اول بسیاری از افراد هستند. اما یادتان باشد با یاری متخصصان می توانید بهترین گزینه را در بین این حفاظ ها انتخاب کنید.

نصب انواع محافظ پنجره دوجداره

در انتها باید بگوییم که نصب حفاظ کار متخصصان است. البته در بسیاری از موارد شما می توانید اندازه گیری های مربوط به حفاظ را خودتان انجام بدهید اما برای اینکه خیالتان راحت باشد بهتر است صفر تا صد انتخاب و نصب حفاظ پنجره دو جداره را به متخصصان بسپارید.

سفارش آنلاین خدمات اجرای نرده و حفاظ از متخصصین کارگشا

منبع: ویکی ساختمان
انتشار: 6 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 1052

به "محافظ پنجره دوجداره ؛ ضروری یا غیر ضروری؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محافظ پنجره دوجداره ؛ ضروری یا غیر ضروری؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید