بخش هایی از سیستان و بلوچستان اداره آموزش و پرورش ندارد
به گزارش مجله روگذر، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بخش هایی از سیستان و بلوچستان با برخورداری از40هزار دانش آموز، آموزش و پرورش ندارد.

به گزارش خبرنگاران، احمد علی موهبتی در نشست شورای اداری سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس دستگاه قضا برگزار گردید اضافه کرد: بودجه سیستان و بلوچستان با وجود برخورداری از سه و نیم درصد جمعیت کشور و تراکم زیاد از 2درصد بودجه کشور تجاوز نکرده است.
وی بیان نمود: از آنجایی که این استان در خط مقدم جبهه امنیت، اقتصاد و بهداشت قرار گرفته است برای توسعه نیازمند نگاه ویژه است.
موهبتی گفت: این استان با 20شهرستان، 50بخش، 47شهر و 10هزار نقطه آبادی دارای کمترین تراکم جمعیت است.
استاندار سیستان و بلوچستان از رئیس دستگاه قضا خواست تا یک مصوبه برای این استان ابلاغ گردد تا در یک بازده زمانی معین، اعتبارات 100درصد اختصاص یابد.
وی گفت: ساختار تشکیلاتی در سیستان و بلوچستان متناسب با بعد مسافت این استان نیست به طوریکه در بخش 100هزار نفری منطقه دادگاه وجود ندارد .
وی بیان نمود: هم اینک تنها 48 درصد پست های سازمان این استان پر و بقیه خالیست.
استاندار سیستان و بلوچستان تصویب منطقه آزاد سیستان را تکمیل کننده منطقه آزاد چابهار برای توسعه شرق کشور مطرح نمود.
وی تجارت و ترانزیت را به دلیل برخورداری از مرزدریایی و خاکی مهمترین مزیت سیستان و بلوچستان برشمرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی در طول سالهای بعد از پیروزی انقلاب خدمات ارزشمندی به مردم این منطقه ارائه داده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا