طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید

به گزارش مجله روگذر، به سختی فردی پیدا می شود که میرزا قاسمی دوست نداشته باشد. غذایی لذیذ که گیاهخواران و حتی افرادی که غذاهای گوشتی را ترجیح می دهند از این غذا با اشتیاق صحبت می کنند. تنها افرادی ممکن است با ایت غذا مشکل داشته باشند که بادمجان را دوست نداشته باشند. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود. در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک مردم شهر رشت می خوانید.

طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی:

سیر 4 حبه

بادمجان 6 عدد

تخم مرغ 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی:

1. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.

2. مرحله سخت کندن پوست بادمجان ها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را کاملا له کنید.

3. گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.

4. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجه ها را اضافه کنید.

5. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.

6. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغ ها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 1875

به "طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی؛ رشت را به خانه بیاورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید