طرز تهیه نخود آب؛ مقوی و خوش طعم

به گزارش مجله روگذر، نخودآب، نخوداب یا نخود آب یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه جنوب کشور است. یکی از مشخصه های نخودآب مقدار آب زیاد در این غذا است. این غذا ترکیبی از نخود، گوشت و آب نسبتاً زیاد است. نخودآب به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه می گردد که ما در خبرنگاران زندگی طرز تهیه آن را بدون گوشت آموزش میدهیم.

طرز تهیه نخود آب؛ مقوی و خوش طعم

مواد لازم برای تهیه نخودآب:

  • نخود: نیم کیلوگرم
  • پیاز کوچک: 1 عدد
  • نمک: به اندازه لازم
  • زیره سیاه: یک قاشق چای خوری
  • فلفل: به اندازه لازم
  • روغن بادام: 1 قاشق غذاخوری (اگر روغن بادام در دسترس ندارید از روغن مایع بهره ببرید)

طرز تهیه و دستور پخت نخودآب:

1. در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب بدون گوشت ضروری است تا نخودها را در آب زیاد بپزیم. بهتر است قبل از پختن نخودها آن ها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخشان گرفته گردد.

2. در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، یک عدد پیاز کوچک را خرد نموده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام در ماهیتابه تفت دهید. نمک، فلفل و زیره سیاه را به پیازها اضافه کنید. پس از آن، مواد داخل ماهیتابه را به نخودها که در حال پختن هستند اضافه کنید. اجازه دهید مواد انقدر در آب بجوشند تا نخودها کاملاً پخته شده و شکلی حلیم مانند به خود بگیرند. نخودآب یا نخوداب شما آماده سرو است.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 1824

به "طرز تهیه نخود آب؛ مقوی و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نخود آب؛ مقوی و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید