طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو
به گزارش مجله روگذر، به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج،آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو . با این آموزش آشپزی همراه باشید.
مواد لازم خوراک لوبیا با کدو
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری فلفل خشک خرد شده
2 عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
2 عدد هویج خرد شده
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
1 عدد فلفل تند خرد شده
5 حبه سیر خرد شده
3 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
2 قاشق چای خوری پودر زیره
½ قاشق چای خوری پودر دارچین
1 قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل کاین
225 گرم رب گوجه فرنگی
1 و نیم فنجان پوره کدو
2 فنجان سس سبزیجات
420 گرم کنسرو لوبیا
2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
2 فنجان پنیر چدار رنده شده
1 فنجان گشنیز
چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو برای تزئین
طرز تهیه خراک لوبیا با کدو
- روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
- رب گوجه یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.
- غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.