طرز تهیه غذای ساده گیاهی ؛ کوشاری غذای ملی و سنتی مصری

به گزارش مجله روگذر، می خواهید طرز تهیه غذای ساده گیاهی را یاد بگیرید و سفره گیاهخواری تان را متنوع کنید؟ به شما کوشاری را پیشنهاد می کنیم. کوشاری یکی از غذاهای ملی مصریان است که با عدس، برنج، پیاز سرخ شده، نخود و سس گوجه فرنگی مخصوص تهیه می گردد. اگر هوس خوردن یک غذای تازه و بین المللی نموده اید و از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید، پیشنهاد ما به شما کوشاری است.

طرز تهیه غذای ساده گیاهی ؛ کوشاری غذای ملی و سنتی مصری

جالب است بدانید کوشاری بیشتر به وسیله گیاه خواران در مصر مصرف می گردد. این غذا یکی از محبوب ترین و مقرون به صرفه ترین غذاهای خیابانی مصر به شمار می رود که ممکن است با تماشا مواد اولیه آن، فکر کنید که یک غذای ساده و معمولی است ؛ اما مطمئن باشید با امتحان کردن این ترکیب لذیذ، عاشق طعم و مزه شگفت انگیز آن خواهید شد .

کوشاری را می توانید با سالاد مدیترانه ای یا روغن زیتون و آبلیمو سرو کنید . این غذا در مدت زمان کمی آماده می­ گردد؛ بنابراین یک گزینه عالی برای مواقعی ا ست که زمان زیادی برای تهیه غذا ندارید. کوشاری را می توانید در وعده ناهار یا شام میل کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید . اگر شما هم برای تهیه این غذای مهیج وسوسه شدید، در ادامه با ما همراه باشید و طرز تهیه غذای ساده گیاهی مان را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کوشاری

  • عدس یک و نیم فنجان
  • برنج یک و نیم فنجان
  • پاستا البو دو فنجان
  • گشنیز خرد شده دو قاشق چای خوری
  • فلفل نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی مخصوص

  • پیاز کوچک یک عدد
  • سیر چهار حبه
  • روغن به میزان لازم
  • گشنیز خرد شده یک قاشق چای خوری
  • پوره گوجه فرنگی 400 گرم
  • سرکه سفید یک و نیم قاشق غذاخوری
  • پرک فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پیاز ترد روی کوشاری

  • آرد گندم یک سوم فنجان
  • روغن پخت و پز نصف فنجان
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه غذای ساده گیاهی ؛ کوشاری

مرحله اول

کوشاری یک غذای ملی مصری است که مانند سوپ ماست و اسفناج مصری کاملا مناسب افراد گیاهخوار است. تبوله و حمص نیز از دیگر غذاهای عربی هستند که کاملا گیاهی بوده و طعمی بی نظیر دارند.

شما برای تهیه کوشاری، ابتدا باید عدس را به خوبی بشویید و داخل یک قابلمه میانه بریزید . قابلمه را با چهار فنجان آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید . پس از چند دقیقه، حرارت را کم کنید و اجازه دهید عدس ها به مدت 15 تا 17 دقیقه روی حرارت بمانند. حواستان باشد در این مرحله احتیاج نیست عدس ها کامل بپزند و فقط باید نیم پز شوند؛ چرا که در بقیه مراحل دوباره پخته می شوند. سپس عدس ها را آبکشی نموده و کمی نمک به آن ها بزنید.

مرحله دوم

حالا برنج را بشویید و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا در آب خیس بخورد و سپس آبکشی کنید. در یک قابلمه، عدس نیم پز و برنج را مخلوط نموده و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. نمک، فلفل، و گشنیز را هم به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید. اجازه دهید به مدت سه دقیقه روی حرارت بماند. مرتب آن را هم بزنید. سپس سه فنجان آب به قابلمه اضافه کنید؛ به طوریکه آب، عدس و برنج را بپوشاند. اجازه دهید آب بجوشد و میزان آن کم گردد. سپس در قابلمه را بگذارید و بگذارید به مدت تقریبا 20 دقیقه یا تا زمانی که آب قابلمه تمام گردد و عدس و برنج به خوبی بپزند روی حرارت بماند .

مرحله سوم

در همان زمان که عدس و برنج در حال پختن هستند، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن درست کنید . یعنی یک قابلمه را آب کنید. پاستا را به همراه کمی نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید . قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید پاستا تا زمانی که زیر دندان کمی سفت باشد، بپزد . سپس آن را آبکشی کنید .

مرحله چهارم

نخودها را بشویید و چند ساعت خیس کنید. سپس آن ها را آبکشی کنید. قابلمه ای را آب کنید و نخود را با کمی نمک در آن بپزید. سپس نخود های پخته شده را آبکشی نموده و کنار بگذارید. قبل از سرو، نخودها را در مایکروویو داغ کنید .

مرحله پنجم

برای سرو، عدس و برنج را با چنگال فشار دهید تا نرم شوند. سپس آن ها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید. روی کوشاری پاستا البو و نیمی از سس گوجه فرنگی مخصوص، نخود و در نهایت نیمی از پیاز ترد را بریزید. به جای مانده سس گوجه فرنگی و پیاز ترد را هم در ظرف جداگانه سرو کنید. حالا کوشاری، این غذای لذیذ و خوش طعم مصری آماده است، نوش جان.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی مخصوص

مرحله اول

ابتدا پیاز را رنده و سیر را ریز خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید و یک قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. پیاز رنده شده را به آن اضافه نموده و اجازه دهید تا طلایی رنگ گردد . سپس سیر و گشنیز خر شده را به همراه پرک فلفل قرمز به پیاز داغ اضافه کنید. مواد را 30 تا 45 ثانیه دیگر هم بزنید تا سرخ شوند.

مرحله دوم

پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. میزان نمک و فلفل به ذایقه شما بستگی دارد. اجازه دهید مواد تا زمانی که سس غلیظ گردد (حدود 15 دقیقه) روی حرارت بمانند.

مرحله سوم

سرکه را اضافه نموده و حرارت را خیلی کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا زمان سرو گرم بماند.

طرز تهیه پیاز ترد روی کوشاری

مرحله اول

پیاز قرمز را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را حلقه ای خرد کنید. روی حلقه های پیاز نمک بپاشید. میزان نمک به ذایقه شما بستگی دارد. آرد گندم را در یک بشقاب بریزید. پیازها را در آرد بزنید و سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته گردد.

مرحله دوم

در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را روی حرارت میانه داغ کنید. حلقه های پیاز را به مدت 15 تا 20 دقیقه در روغن سرخ کنید و مرتب آن را هم بزنید تا رنگ پیازها قهوه ای کاراملی گردد. توجه کنید که پیازها باید ترد شوند، نه اینکه بسوزند. زیر حرارت را خاموش نموده و در قابلمه را بگذارید تا پیازها گرم بمانند.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 2179

به "طرز تهیه غذای ساده گیاهی ؛ کوشاری غذای ملی و سنتی مصری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه غذای ساده گیاهی ؛ کوشاری غذای ملی و سنتی مصری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید