پروتکل ها رعایت نشود موج جدید کرونا را خواهیم داشت
به گزارش مجله روگذر، متخصص بیماری های عفونی گفت: در حال حاضر شهر آمل (مازندران) که فاصله چندانی با تهران ندارد قرمز است. اگر رعایت نکنیم شرایط قرمز دیگر شهر ها می تواند باعث بدترشدن شرایط تهران شده و موج جدیدی را در دی ماه ایجاد کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، پیغام طبرسی متخصص بیماری های عفونی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران با اظهار ناراحتی از جمع های خانوادگی پیش رو در شب یلدا گفت: آمار مراجعه به اورژانس بیمارستان ها کم شده، ولی همچنان آمار بستری های بالا است. در حال حاضر حدود 5 تا 6 هزار نفر بستری داریم، ولی کوچکترین تغییری می تواند موج جدیدی را شروع کند. در حال حاضر شهر آمل (مازندران) که فاصله چندانی با تهران ندارد قرمز است. اگر رعایت نکنیم شرایط قرمز دیگر شهر ها می تواند باعث بدترشدن شرایط تهران شده و موج جدیدی را در دی ماه ایجاد کند.
وی اضافه کرد: بر اساس پژوهش های جدید که در دیگر کشور ها مثل انگلیس صورت گرفته سرعت انتقال در ویروس به اثبات رسیده است لذا با توجه به نزدیک بودن شب یلدا توصیه می گردد از برگزاری دورهمی پرهیز گردد و یلدا را مجازی برگزار کنیم.
طبرسی گفت: دو را ه پیش رو داریم، اگر محدودیت ها را به طور کامل رها کنیم فوتی هایمان به 500 تا 600 نفر م رسد پس باید محدودیت ها به درستی اجرا گردد تا به شرایط عادی برگردیم. بسیاری از افراد قادر به دورکاری هستند بنابراین با عدم حضور آن ها شاید بتوان ترافیک و تراکم جمعیت را کم کرد. در حال حاضر مدارس و دانشگاه ها بسته است، ولی خیابان ها قفل است و نمی دانیم این ترافیک برای چیست. در تجمع انتقال صورت می گیرد و در تبع آن شیوع افزایش می یابد.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره شرایط بیمارستان مسیح دانشوری گفت: در شرایط ثابت قرار داریم. خوشبختانه تخت به تعداد کافی موجود است. بعضی بیمارستان ها به واسطه کاهش تعداد مبتلایان از تخت های ویژه کرونایی ها را کم نموده اند.
طبرسی با اشاره به مصرف بالای اکسیژن توسط بیماران کرونایی گفت: دستگاه های اکسیژن سازی که برای بیماران کرونایی استفاده می شوند در بعضی مواقع دچار افت فشار می شوند و بعضی هم فرسوده شده اند.
طبرسی در اشاره به نتیجه تحقیقات دانشمندان به دنبال ترکیب دو داروی آرتریت به مواد دارو های ضد کرونا از جمله رمدسیویر گفت: این دارو ها اثر معجزه آسایی ندارد و فقط حدود 10 تا 15 درصد بهبودی دارند. ضمن اینکه در این تحقیقات هم متاسفانه تعدادی فوت نموده اند. بعضی دارو ها به خاطر عوارض زیاد برای تعداد زیادی از بیماران قابل استفاده نیست. در ایران بیشتر از رمدسیویر و دگزامتزون استفاده می گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو