کشک و بادمجان خوشمزه به روش رستورانی

به گزارش مجله روگذر، کشک و بادمجان یکی از غذا های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستور های بسیار متنوعی تهیه می گردد، با ما باشید تا این غذای خوشمزه را به شیوه رستورانی یاد بگیریم.

کشک و بادمجان خوشمزه به روش رستورانی

گام اول

برای تهیه کشک وبادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس به صورت ورقه ای برش می زنیم و داخل یک سینی قرار می دهیم. در ادامه میزانی نمک روی بادمجان ها می پاشیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه استراحت نمایند. معمولا بادمجان هایی که حاوی دانه های زیاد نیستند، طعم شیرینی دارند و احتیاج به مرحله تلخی گیری ندارند.

گام دوم

در ادامه بادمجان ها را آب کشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی موجود درآن ها خارج گردد.

گام سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و میزانی روغن اضافه می کنیم، پس از این که روغن داغ شد، بادمجان ها را به تابه اضافه و دو سمت بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

گام چهارم

حالا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز ها طلایی گردد. در ادامه سیر ها را به صورت ریز خرد می کنیم و حدود یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت می دهیم.

گام پنجم

بادمجان ها را با گوشت کوب یا غذاساز به طور کامل له و به تابه اضافه می کنیم، سپس میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و بادمجان های له شده را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر گردد.

گام ششم

در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست گردد.

گام هفتم

در این مرحله در تابه را می گذاریم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر گردد و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم تا سرخ گردد، سپس به غذا اضافه می کنیم.

ضمناً نعناع خشک را فقط باید چند ثانیه تفت دهیم تا رنگش کمی تغییر کند، چون خیلی سریع می سوزد و تلخ می گردد.

گام هشتم

پس از این که کشک و بادمجان به روغن افتاد و دیگر هیچ آبی درون تابه نبود، غذا را در ظرف مد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین و با نان داغ سرو می کنیم.

مواد لازم:

بادمجان:4 عدد درشت

پیاز: 2 عدد میانه

کشک: 4 قاشق غذاخوری

مغز گردو: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 4 حبه

نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان کافی

منبع: خراسان

منبع: فرارو
انتشار: 29 خرداد 1402 بروزرسانی: 29 خرداد 1402 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 2306

به "کشک و بادمجان خوشمزه به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشک و بادمجان خوشمزه به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید