5 نکته مهم برای تهیه کوبیده مرغ خانگی

به گزارش مجله روگذر، کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و لذیذ است که می توانید در منزل به راحتی آن را تهیه کنید.

5 نکته مهم برای تهیه کوبیده مرغ خانگی

خبرنگاران | کباب یکی از غذا های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می گردد. کباب ها بسیار متنوع هستند، ازجمله کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... که از میان کباب کوبیده بسیار محبوب تر است.

به گزارش خبرنگاران ، کباب کوبیده را با گوشت چرخ نموده تهیه می نمایند؛ ولی تهیه کوبیده با گوشت چرخ شده مرغ هم مرسوم است، به خصوص برای کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند یا رژیم غذایی خاصی را رعایت می نمایند، انتخاب مناسبی است.

در این مطلب طرز تهیه کوبیده مرغ را با روشی بسیار آسان در منزل همراه با فوت و فن های مخصوص به تهیه آن با شما کاربران گرامی به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ

مخلوط ران و سینه مرغ: 250 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 3 حبه

زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری

کره یا روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم

آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوبیده مرغ خانگی

مرحله اول: ابتدا گوشت ران و سینه مرغ را همراه با سیر با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید. پیاز را پوست و رنده کنید. آب پیاز را که داخل کاسه جمع شده است، خالی کنید؛ ولی پیاز رنده شده را فشار ندهید. حالا گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پیاز رنده شده داخل کاسه بریزید و پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، روغن یا کره آب شده و زعفران را به آن اضافه کنید. همه مواد را با دست خوب ورز بدهید تا مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و کاسه را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه کباب استراحت کند.

مرحله دوم: بعد از گذشت این زمان کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و یک بار دیگر مایه کباب را با دست هم بزنید. حالا یک ماهی تابه مناسب را انتخاب کنید و همه مایه کباب را داخل ماهی تابه پهن کنید و با کف دست سطح آن را صاف کنید. بعلاوه می توانید برای این کار از سیخ های چوبی نسوز کباب بهره ببرید و اگر در سیخ کشیدن کباب مهارت دارید، کباب ها را سیخ کنید و بعد داخل ماهی تابه کنار هم بچینید. میزانی کره و زعفران دم نموده را با هم مخلوط کنید و روی کباب ها بمالید. ماهی تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

اجازه بدهید کباب کوبیده کم کم آب بیندازد و بپزد. بعد از 45 دقیقه که کوبیده خودش را گرفت، با سر کفگیر کباب ها را به شکل کوبیده برش بزنید و از هم جدا کنید. بعد خیلی آرام هر کدام را برگردانید تا سمت دیگر آن هم برشته گردد. اگر کباب ها را سیخ کشیده اید، آن ها را یکی یکی برگردانید. برای زیباتر شدن ظاهر کوبیده ها در این مرحله هم مخلوطی از زعفران دم نموده و کره را با فرچه مخصوص آشپزی روی کوبیده ها بمالید تا خوش رنگ گردد. نیم ساعت بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا کوبیده مرغ خوشمزه شما آماده است که می توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید. نوش جان

5 نکته مهم برای تهیه کباب کوبیده مرغ

1- برای تهیه مایه کباب حتما از ترکیب ران و سینه مرغ بهره ببرید تا کباب شما خشک نگردد.

2- برای اینکه کوبیده مرغ شما بافت بهتر و لذیذتری داشته باشد، می توانید از میزان خیلی کمی دنبه بهره ببرید و در صورتی که طعم دنبه را دوست ندارید، از یک تا دو قاشق خامه به جای آن بهره ببرید.

3- برای اینکه کوبیده مرغ شما طعم بهتری داشته باشد، می توانید از میزانی جعفری خرد شده یا فلفل دلمه ای رنده شده در مایه کباب بهره ببرید.

4- درب ماهی تابه را فقط چند دقیقه ابتدای پخت کباب بگذارید تا کباب خودش را بگیرد و در ادامه پخت درب ماهی تابه را بردارید تا کباب شما خشک نگردد.

5- سعی کنید هر دو طرف کباب کوبیده مرغ را با مخلوط کره و زعفران رومال کنید.

منبع: فرادید
انتشار: 14 دی 1401 بروزرسانی: 14 دی 1401 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 2233

به "5 نکته مهم برای تهیه کوبیده مرغ خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم برای تهیه کوبیده مرغ خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید