بادمجان کباب شمالی خوشمزه
به گزارش مجله روگذر، بادمجان کباب، یکی از ده ها غذای خوشمزه شمالی است که می توان آن را در کنار زرشک پلو با مرغ برای مهمانان سرو کرد.
به گزارش، بادمجان کباب خود به تنهایی غذایی کامل است و می توان آن را به عنوان ناهار با برنج یا به عنوان شام با نان میل کرد. اگر می خواهید بادمجان کبابی که درست می کنید خوشمزه گردد، باید در انتخاب بادمجان های آن دقت کنید، بامجان ها نباید تخم داشته باشد تا خورشتتان تلخ نگردد.
بهترین بادمجان ها برای این خورش، بادمجان هایی هستند که پوست تیره دارند و سفت و کشیده هستند. بادمجان علی رغم آنچه بعضی افراد تصور می نمایند حاوی خواص دارویی فراوانی است و منبعی غنی از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین ث. است. از این رو خوردن بامجان کباب برای سلامتی شما نیز مفید خواهد بود. در ادامه این مقاله قصد داریم طرز تهیه بامجان کباب را برایتان بیان کنیم. تا سرانجام با ما همراه باشید.
5 عدد بامجان متوسط
5 عدد گوجه فرنگی
4 عدد پیاز متوسط
3 تا 4 قاشق مغز گردوی سابیده شده
3 قاشق غذا خوری ریحان خشک
2 قاشق غذا خوری رب انار
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک و فلفل به اندازه لازم
50 گرم کره (اختیاری)
1. بادمجان ها را از دو ساعت قبل پوست بگیرید، از وسط نصفشان کنید و آن ها را به نمک آغشته نمایید تا تلخی آن ها گرفته گردد و آب خود را پس دهد.
2. بادمجان را آنقدر سرخ کنید تا طلایی گردد، گوجه را از وسط نصف کنید و آن را مثل بادمجان سرخ نمایید.
3. پیاز ها را رنده کنید داخل روغنی بریزید که گوجه و بادمجان را در آن تفت داده بودید.
4. رب گوجه و رب انار را به ترتیب به آن اضافه کنید، این غذا را قشنگ هم بزنید تا مخلوط گردد. اگر مایل به استفاده از کره در غذا بودید، باید همه این مواد را در کره تفت دهید.
5. خالا ریحان خشک را به آن بیفزایید و پس از آن مغز گردو را در مواد بریزید، در این مرحله بهتر است نمک و فلفل غذا را اندازه کنید که اندازه باشد.
6. پس از آماده شدن مواد، آن ها را به ترتیب داخل بادمجان ها و گوجه ها بریزید و در تابه بچینید.
7. به اندازه یک چهارم لیوان آب داخل آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته نگیرد.
8. غذا، بین 45 دقیقه تا 1 ساعت آماده می گردد.
9. اگر قصد دارید کالری مصرفی خود را کاهش دهید، یا می خواهید غذایی رژیمی مصرف کنید، می تواین این غذا را بدون این که مواد را در روغن تفت دهید، داخل بامجان و گوجه بگذارید و تنها کمی بادمجان ها را طلایی کنید. از طرفی دیگر نیازی نیست آب را به آن اضافه کنید، چون تمام مواد همراه با آبی می پزند که پیاز و گوجه از خود پس می دهند. با این کار دیگر لازم نیست نگران کالری بادمجان کبابی که می پزید باشید.
منبع: برترین ها
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان