طرز تهیه ته انداز مرغ با شوید؛ شیک و مجلسی
به گزارش مجله روگذر، شما می توانید نیمی از برنج را زعفرانی کنید و نیمی را ساده قرار دهید و روی مرغ ریخته و بگذارید تا پخته گردد. برای پخت ته انداز مرغ با شوید حتما باید از شعله پخش کن بهره ببرید، زیرا باید مرغ با حرارت کم پخته و برشته گردد. شما می توانید از هر قسمت مرغ که دوست دارید بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ با شوید
شوید تازه 1 دسته
برنج 2 پیمانه
ران مرغ 1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
زعفران و روغن و کره به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
ابتدا باید مرغ را مزه دار کنید برای این کار ران یا سینه مرغ را باید با کمی زعفران و ادویه ها و یک پیاز خلالی شده برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد، می توانید از کمی سیر نیز بهره ببرید.
مرحله دوم: سرخ کردن
در ادامه باید داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره و زعفران بریزید و هر دو طرف مرغ را خوب سرخ طلایی کنید و بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا کمی سرخ و نرم گردد.
مرحله سوم: آبکش کردن برنج
برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بجوش بیاید و نرم گردد و 5 دقیقه مانده تا آبکش کنید باید شوید ساطوری شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزی پخته گردد و بعد آبکش کنید.
مرحله چهارم: تهیه ته انداز مرغ با شوید
در ادامه باید نیمی از شوید پلو را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ و سیب زمینی بریزید و بعد مابقی برنج را اضافه کنید و قابلمه را روی یک شعله پخش کن قرار دهید و برای 1 الی 2 ساعت بگذارید تا پلو و مرغ پخته گردد و در سرانجام روی مواد کمی کره بریزید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ته انداز مرغ با شوید و سیب زمینی
می توانید به دلخواه از هر قسمت مرغ که دوست دارید بهره ببرید، ولی ترکیب ران و پهلو مجلسی تر است.
حرارت نباید زیاد باشد تا مرغ نسوزد و با دمای برنج پخته و نرم گردد.
می توانید به دلخواه از شوید خشک بهره ببرید و یا از ترکیب شوید خشک و تازه بهره ببرید تا عطر بیشتری داشته باشد.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو