طرز تهیه راویولی با مغز قارچ
به گزارش مجله روگذر، راویولی با مغز قارچ بسیار شیک و خوشمزه است و همه آنهایی که عاشق ماکارونی هستند، از این غذا هم خوششان خواهد آمد. توصیه می کنیم آن را با سس آلفردو میل کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 15 گرم قارچ خشک
- 110 گرم قارچ تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- یک حبه سیر رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک عدد زرده تخم مرغ
- نصف پیمانه پنیر موزارلا
خمیر راویولی
- 1.5 پیمانه آرد کامل
- دو عدد تخم مرغ
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری آب
- یک عدد تخم مرغ همزده
طرز تهیه
- قارچ های خشک را در یک کاسه آب جوش بریزید و به مدت 15 دقیقه در آن را بگذارید تا خیس بکشند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
- در یک تابه میانه، قارچ های تازه را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب آنها کشیده گردد. قارچ های آبکش شده، جعفری و سیر را اضافه کنید و آنها را یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل بزنید.
- در یک کاسه میانه، زرده تخم مرغ، پنیر موزارلا و مخلوط قارچ را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه خمیر راویولی، آرد، دو عدد تخم مرغ و نمک را داخل مخلوط کن با هم مخلوط کنید. در صورت احتیاج، یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا فرم خمیری به خود بگیرد. خمیر را توپی کنید و روی سطح آردی 2 دقیقه ورز دهید تا نرم گردد. سپس پلاستیک بکشید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- سپس آنها را روی سطح صاف و آردپاشی شده با وردنه باز کنید و به مربع های کوچک برش دهید. از مغز قارچ داخل آنها بگذارید. یک لایه مربع دیگر روی آنها قرار دهید و لبه ها را فشار دهید تا بسته شوند.
- آنها را چند دقیقه در آب جوش بپزید و آبکش کنید و با پنیر دلخواه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 226
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 151 میلی گرم
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 1 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 250 میلی گرم
انتشار: 20 مرداد 1401
بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: rugozar.ir
شناسه مطلب: 2163
به "طرز تهیه راویولی با مغز قارچ" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه راویولی با مغز قارچ"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید