طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز

به گزارش مجله روگذر، مدت زمان لازم برای تهیه رول بادمجان پنیری حدود یک ساعت و نیم است و برای 4 تا 6 نفر مناسب می باشد. رول بادمجان پنیری یک وعده غذایی خوشمزه و دلپذیر خواهد بود.

طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز

مواد لازم برای تهیه رول بادمجان پنیری

بادمجان درشت 2 عدد
سیر رنده شده 1حبه
پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
پنیر موزارلا 1 و 1/2 پیمانه
اسفناج پخته شده 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
سس گوجه 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز

  1. ابتدا دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید و اجازه بدهید کاملا گرم گردد.
  2. بادمجان ها را شسته و برش های یک سانتی متری بزنید و سینی فر را با روغن اسپری کنید و بادمجان ها را درون سینی بچینید و حدود 10 دقیقه در فر بپزید و بگذارید تا خنک شوند.
  3. در ظرفی اسفناج پخته شده و کاملا آب گرفته را با 1/2 پیمانه پارمزان و 1/2 پیمانه موزارلا به اضافه سیر رنده شده، ادویه جات و تخم مرغ کاملا مخلوط کنید.
  4. 1/2 پیمانه سس گوجه آماده شده را درون ظرف پخت بریزید.
  5. از مخلوط اسفناج بدست آمده حدود 2 قاشق سوپ خوری روی بادمجان های خنک شده بریزید و بادمجان ها را رول کنید و به طرف پایین درون ظرف حاوی سس گوجه قرار دهید.
  6. 1/2 پیمانه سس گوجه باقی مانده را روی بادمجان های رول شده بریزید و 1/2 پیمانه پارمزان باقی مانده را هم به آن اضافه کنید و سطح ظرف را توسط فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه بپزید، سپس فویل را خارج نموده و 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

ارزش غذایی رول بادمجان پنیری با سس قرمز

در صورتی که این غذا با همین میزان مواد اولیه ای که در این مقاله ذکر شده تهیه گردد، ارزش غذایی آن به توضیح زیر خواهد بود:

  • کالری: 354
  • چربی: 17.3 گرم
  • کربوهیدرات: 24.4 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • پروتئین: 27.5 گرم
  • شکر: 12 گرم
منبع: setare.com
انتشار: 30 دی 1399 بروزرسانی: 30 دی 1399 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 1431

به "طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رول بادمجان پنیری با سس قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید