طرز تهیه مربای به؛ عطری ماندگار
به گزارش مجله روگذر، مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می گردد در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده های صبحانه را هیجان انگیزتر و مجذوب کننده تر سرو کرد.
مواد لازم برای مربای به:
- به: یک کیلو
- شکر: یک کیلو
- دانه به: به میزان لازم
- پودر هل: به میزان لازم
- آب: به میزان لازم
- آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت مربای به:
1. ابتدا به ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود می توانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
2. به ها را داخل قابلمه می ریزیم و آب را به مقدار ای که روی به ها را بگیرد اضافه م کنیم و تقریبا 20 دقیقه می جوشانیم تا به ها کمی نرم شوند.
3. سپس شکر و هل را اضافه نموده و در قابلمه را می گذاریم .
4. بعد از یک ساعت دانه های به را به مربا اضافه می کنیم. این دانه ها در طی پخت مربا لعاب می دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله ای و مارمالادی به خودش می گیرد .
5. با شعله کم حدوداً 4 الی 5 ساعت زمان پخت درنظر می گیریم تا مربا قرمز رنگ گردد و شهد آن قوام پیدا کند.
6. حالا آبلیمو را اضافه نموده و اجازه می دهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود 5 دقیقه).
7. سپس شعله را خاموش نموده و صبر میکنیم تا مربا خنک گردد. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.
منبع: ایرنا زندگی