طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی یک غذای متفاوت
به گزارش مجله روگذر، fh طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی یک غذای متفاوت همراه ما باشید.
موادلازم چیکن آلاکینگ فرانسوی
- سینه مرغ بدون استخوان: 4 تکه
- کره پاستوریزه: 100 گرم
- قارچ ورقه شده: 250 گرم
- خامه پاستوریزه: 250 میلی لیتر
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی
مرغ ها را به صورت مکعب 1/5 تا 2 سانتی متری خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.کره را در ماهی تابه گرم نموده، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم گردد و کنار می گذاریم. دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه نموده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.فلفل و قارچ ها را اضافه نموده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.
منبع: گردشبان
انتشار: 24 آذر 1401
بروزرسانی: 24 آذر 1401
گردآورنده: rugozar.ir
شناسه مطلب: 2222
به "طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی یک غذای متفاوت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی یک غذای متفاوت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید