وافل توت فرنگی و پنیر خامه ای
به گزارش مجله روگذر، دستگاه وافل چیزی شبیه ساندویچ میکر است. اگر وافل ساز نداشتید می توانید این ساندویچ را در دستگاه ساندویچ میکر هم می توانید درست کنید. کارایی هردو دستگاه مشابه هم است.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 2 دقیقه برای هر وافل
مواد لازم
- 1/3 پیمانه پنیر خامه ای
- 4 قاشق چایخوری عسل
- 8 ورق نان تست
- 1.5 پیمانه توت فرنگی
- ¼ پیمانه گرانولا
- دو قاشق غذاخوری مغز تخمه آفتابگردان
- عسل
- روغن
طرز تهیه
1- در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و 4 قاشق چایخوری عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی یک طرف نان ها بمالید. روی چهار لایه نان، توت فرنگی، گرانولا و مغز تخمه آفتابگردان بگذارید. نان هایی که پنیر دارند را روی آنها قرار دهید و فشار دهید تا به هم بچسبند.
2- دستگاه وافل را گرم کنید و ساندویچ ها را داخل آن بگذارید. آنها را تا زمانی که سطح نان ها طلایی گردد بپزید. حدود 2 دقیقه کافی است. ساندویچ ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و با عسل سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 274
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 13 میلی گرم
- کربوهیدرات: 40 گرم
- فیبر: 6 گرم
- قند: 14 گرم
- پروتئین: 10 میلی گرم
- سدیم: 346 میلی گرم
- پتاسیم: 307 میلی گرم
- کلسیم: 91 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: rugozar.ir
شناسه مطلب: 2162
به "وافل توت فرنگی و پنیر خامه ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "وافل توت فرنگی و پنیر خامه ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید