کوکو های خوشمزه مخصوص عصر های تابستان
به گزارش مجله روگذر، بهترین ها نوشت: نیمه اول سال که روز ها طولانی می شوند، هنگام عصر آدم گرسنه می گردد و دوست دارد غذای ساده ای میل کند. از دستور پخت های زیر می توانید برای این وعده بهره ببرید و در کنار خانواده از طعم آن ها لذت ببرید.
کوکو لوبیا سبز
مواد لازم
دو پیمانه لوبیا سبز خرد شده
سه قاشق غذاخوری هویج رنده شده
یک عدد پیاز
یک عدد سیب زمینی
1.5 قاشق غذاخوری آرد
دو عدد تخم مرغ
¼ قاشق چایخوری پودرسیر
فلفل، نمک و زردچوبه
طرز تهیه
1. لوبیا های خرد شده را با آب و نمک بپزید تا کمی نرم شوند. سپس تخم مرغ ها را هم بزنید و لوبیا، هویج، پیاز و سیب زمینی رنده شده و پودرسیر، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
2. درون تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. سپس مواد را به صورت قاشقی در تابه بریزید و وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
کوکوی کدو
مواد لازم
چهار عدد کدو خورشتی
یک عدد هویج
یک عدد سیب زمینی
یک عدد پیاز
سه عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق مرباخوری سبزی های معطر خشک
یک قاشق مرباخوری پودر جوانه گندم
روغن
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. ابتدا کدوها، هویج، سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کنید. سپس آرد، نمک، فلفل، زردچوبه، سبزی های معطر و پودرجوانه گندم را با آن مخلوط کنید.
2. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا هم بزنید. سپس تخم مرغ زده شده را به مایه اضافه و خوب هم بزنید.
3. روغن را در تابه نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید و پس از این که داغ شد، مایه را به آن اضافه کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش دهید و طرف دیگر را سرخ کنید.
4. توجه داشته باشید، به علت این که سبزی های این کوکو آب زیاد دارد، کوکو شل می گردد و به همین علت می توانید مایه را به صورت قاشقی در روغن بریزید و سرخ کنید.
کوکوی پیاز
مواد لازم
1 عدد پیاز میانه
2 عدد تخم مرغ
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. پیاز را رنده درشت کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی یکی به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیادی بریزید و بگذارید تا داغ گردد. سپس مایه کوکو را به طور یکنواخت در تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. هنگامی که طلایی رنگ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و بر گردانید.
کوکوی عدس
مواد لازم
400 گرم عدس پخته شده
شش عدد تخم مرغ
دو قاشق سوپخوری آرد گندم
150 گرم سبزی معطر خرد شده
نمک و ادویه
100 گرم روغن مایع
طرز تهیه
1. ابتدا عدس را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آن را با مقداری نمک بپزید. بعد از پخته شدن، آن ها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا سرد گردد.
2. سبزی خردشده را داخل یک ظرف بریزید و عدس، آرد، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال خوب هم بزنید و به مواد اضافه کنید.
3. روغن را درون تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن، مایه کوکو را بریزید. هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد آن را برش دهید و بر گردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد.
کوکو استامبولی
مواد لازم
3 عدد سیب زمینی
2 پیمانه پیاز سرخ نموده
4 عدد تخم مرغ
5 عدد پنیر پیتزا ورقه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
2 پیمانه لوبیا پخته شده
طرز تهیه
1. ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خرد و در روغن سرخ کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، پیاز سرخ نموده، سیب زمینی سرخ نموده و لوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب مخلوط کنید.
3. روغن را در تابه گرم کنید. مایه کوکو را در تابه بریزید. پس از اینکه کمی زیر کوکو طلایی شد، ورقه های پنیر را روی آن قرار دهید و در تابه را بگذارید تا پنیر ها آب شوند. این کوکو به برگرداندن احتیاج ندارد.
کوکوی اسفناج
مواد لازم
200 گرم اسفناج تازه
4 ساقه پیازچه
5 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
2 ساقه تره فرنگی
150 گرم سبزی کوکو
20 گرم گردو
2/1 پیمانه روغن مایع
طرز تهیه
1. ابتدا تره فرنگی را بشویید و خرد کنید. اسفناج، سبزی کوکو و پیازچه را نیز پاک و خرد کنید. همه سبزیجات را با هم مخلوط کنید. گردوی خرد شده را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه کنید. در آخر نیز برای مزه دار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
2. روغن را در تابه گرم کنید و مایه کوکو را درون آن بریزید. وقتی یک طرف آن کاملا سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی گردد.
3. کوکو را با با زیتون، گوجه فرنگی و خیارشور تزئین و سرو کنید.
منبع: فرارو