طرز تهیه پوره شلغم و سیب زمینی مفید و سالم
به گزارش مجله روگذر، پوره شلغم را می توانید در کنار استیک یا ماهی سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی گیاهی و سبک نوش جان کنید. شلغم خواص و فواید بسکمک دارد و در فصل سرما به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. اگر شلغم را به شکل آب پز دوست ندارید پوره سیب زمینی و شلغم را امتحان کنید تا هم از خواص غذایی آن بهره ببرید و هم از طعم عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پوره شلغم
- شلغم دو عدد میانه
- سیب زمینی دو عدد میانه
- برگ بو یک برگ
- خامه ترش کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه پوره شلغم
مرحله اول
شلغم و سیب زمینی را پوست بکنید و در اندازه های بزرگ خرد کنید. سپس یک قابلمه میانه پر از آب را روی شعله زیاد بگذارید. شلغم، سیب زمینی و برگ بو را داخل آن بریزید تا به دمای جوش برسد. سیب زمینی و شلغم باید حدودا 20 دقیقه بپزند تا نرم و لطیف شوند و چاقو به راحتی داخل آن ها فرو برود.
مرحله دوم
مواد داخل قابلمه را آبکش کنید و برگ بو را دور بریزید. حالا سیب زمینی و شلغم را با کمک چنگال یا گوشت کوب له کنید و یا آن ها را رنده کنید.
مرحله سوم
سیب زمینی و شلغم را دوباره داخل قابلمه بریزید و خامه ترش و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل را به پ وره اضافه کنید و مزه آن را بچشید تا در صورت لزوم دوباره نمک و فلفل اضافه کنید.
یادتان نرود که پوره حتما باید گرم سرو شود و حتی می توانید آن را با ادویه جات یا سس دلخواه تان سرو کنید. اگر گیاه خوار هستید، پوره شلغم یک غذای کامل برای شماست و اگر هم از چشیدن طعم غذاهای گوشتی لذت می برید، می توانید از این پوره مثل پوره سیب زمینی به عنوان دورچین کمک بگیرید.
منبع: کتاب کاله