طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی

به گزارش مجله روگذر، کوئین آمان، شیرینی سنتی فرانسوی است که با خمیر هزارلای کاراملایز شده تهیه می گردد. در این مطلب از بیتوته شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا می کنیم.

طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی

کوئین آمان (به انگلیسی : Kouign-amann) کوئینامان یا کوئینگ آمان کیک شیرینی سنتی فرانسوی متعلق به قرن 19 میلادی است است که با خمیر کریسپی چند لایه درست می گردد. بین لایه های خمیر با کره و شکر کاراملی پوشانده می گردد. با این که لایه های خمیر در پخت این کیک به صورت سنتی کمتر از خمیر هزارلا است ولی برای سرعت بخشیدن به روند پخت کیک کوئین آمان میتوانید از خمیر هزارلا آماده بهره ببرید.

کوئین آمان کیک گرد چند لایه است که در اصل با خمیر نان درست می گردد و حاوی لایه های کره و شکر است. کیک به آرمی طبخ می گردد تا جایی که شکر کاراملی شده و بخار آب 20 درصدی موجود در کره خمیر را منبسط کند و در نهایت کیک ساختار لایه لایه پیدا کند.

برای ایجاد تنوع در رسپی کوئین آمان ، میتوانید هنگام پیچیدن خمیر از میوه های دلخواه یا مربا و مارمالاد در لایه میانی شیرینی استفاده نمایید.

مواد لازم شیرینی کوئین آمان با خمیر هزارلا

خمیر هزارلا 1 بسته

شکر نصف پیمانه

کره هم دما با اتاق به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی کوئین آمان با خمیر هزارلا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. خمیر هزار لا را از یخچال خارج نموده به ضخامت 1 - 2 سانتیمتر به شکل مستطیل کشیده پهن کنید و پشت و رویش را شکر پاشی نموده و وردنه بکشید تا شکر به خمیر بچسبد و 3 بار از طول روی هم تا بزنید.

برای کاراملایز شدن کف شیرینی ها سطح سینی فر یا کاغذ روغنی را با یک لایه کره هم دما با اتاق کاملا بپوشانید میزان فراوان شکر بپاشید تا به کره ها بچسبند و یک لایه ضخیم شکر کف سینی داشته باشید.

از قالب حلقه ای با قطر 10 سانتی متر و ارتفاع 3 سانتی متر ، بهره ببرید ، دیواره های قالب ها را را با کره فراوان چرب نموده شکر پاشی کنید و درون سینی فر بچینید.

در روش سنتی تهیه شینی کوئین آمان میتوانید خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتی متر پهن نموده و به صورت مربع های 10 سانتی متری برش بزنید و گوشه های هر مربع را به سمت مرکز تا بزنید و با فشار دست شکل داده و داخل حلقه های گرد درون سینی فر قرار دهید.

در روش دیگر خمیر هزارلا را پهن نموده و از سمت ضلع بزرگتر رول کنید و سپس به مقدار 3 سانتی متر رول را برش بزنید و هر کدام را داخل سینی فر بچینید.

روی خمیرها را بپوشانید و 45 - 60 دقیقه استراحت دهید تا حجمشان دو برابر گردد سپس به مدت 35 دقیقه در فر بپزید و بعد از خنک شدن از قالب ها جدا نموده و سرو نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 12 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 12 اردیبهشت 1402 گردآورنده: rugozar.ir شناسه مطلب: 2285

به "طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوئین آمان شیرینی کلاسیک و سنتی فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید